Voorinschrijving Gids GDP3

Home Forums Hulpvragen Genealogieprogramma’s GensDataPro Voorinschrijving Gids GDP3

Weergave van 3 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #3981
   geneaducatie
   Bijdrager

   In september 2020 kwam de NGV met een vernieuwde versie van GensDataPro. Ik ben toen begonnen met het herschrijven van de in- en uitvoergidsen die in 2009-2011 op de markt zijn gebracht. Alle onderwerpen zijn met een frisse blik opnieuw beschreven en, om u de juiste informatie te geven, hebben mijn man en ik zich onderworpen aan een DNA test. Want als je iets beschrijft, dan moet je zelf ervaring opgedaan hebben. Een kleine groep mensen is in het proces betrokken geweest. Door hun verbetervoorstellen is het resultaat een prachtige gids dat bij een geweldig programma hoort. De gids wordt binnenkort geleverd op usb-stick en bij voldoende vraag ook op papier. De usb-stick bevat tevens 1,3 GB aan cursusmateriaal zodat u op een veilige manier kunt oefenen met foto’s en bronnen. Wie op korte termijn beslist, krijgt bovendien korting. Ga voor informatie en inschrijving naar:
   https://geneaducatie.nl/#/voorinschrijving

   Na inschrijving kan het enige tijd duren voor u bericht krijgt want ieder bestand krijgt een persoonlijk wachtwoord. Tevens wordt u gevraagd of u een afdruk zou willen hebben. De gids is bedoeld voor GensDataPro 3. Werkt u nog met versie 2.9, overweeg dan om over te stappen. Alle basishandelingen zijn gelijk gebleven, naar sommige instellingen zult u in het begin wat moeten zoeken. Maar die zijn nu veel logischer ingedeeld op schermen die minder vol zijn.
   Jacqueline Hofland-Poot

  • #3982
   btw
   Bijdrager

   Voor info over GensDataPro 3.0, zie http://www.gdp3.nl

  • #3983
   geneaducatie
   Bijdrager

   Binnen enkele dagen is er massaal ingeschreven op de nieuwe gids. Dat is heel fijn want de kans op een papieren versie wordt daardoor groter. Maar het maken van alle bestanden kost tijd en moet, door het systeem met het persoonlijke wachtwoord, nauwkeurig gebeuren. U krijgt allemaal bericht maar de wachttijd voor wie nu inschrijft kan oplopen tot 4 weken.

  • #3985
   geneaducatie
   Bijdrager

   Vanmorgen verscheen er een nieuwsbrief van de NGV en dat was direct te zien aan de voorinschrijvingen. Heel fijn dat u de gids graag wilt hebben. Op dit moment zijn er 100 voorinschrijvingen verwerkt. Voor een afdruk op papier levert dat de volgende gegevens op: 24 gebruikers geven aan dat ze geen afdruk willen hebben, 34 gebruikers willen de afdruk wel en 42 gebruikers willen er nog even over denken. In de wachtrij staan op dit moment nog 265 voorinschrijvingen. dus is het zeker dat er een afdruk komt. Dit wordt verder gecommuniceerd wanneer alle voorinschrijvingen verwerkt zijn. Wij werken intussen door om de bestanden te maken en op de sticks te zetten. Een nieuwe voorraad usb-sticks staat in bestelling. Hartelijk dank voor uw vertrouwen.
   Jacqueline Hofland-Poot

Weergave van 3 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
Scroll naar top