Wijzig volgorde bronkoppelingen werkt niet

Home Forums Hulpvragen Genealogieprogramma’s GensDataPro Wijzig volgorde bronkoppelingen werkt niet

 • Dit onderwerp bevat 2 reacties, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 1 jaar geleden door Pieter.
Weergave van 2 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #1740
   Pieter
   Bijdrager

   De volgorde van de bronkoppelingen wijzigen in het persoonsscherm werkt niet meer. Zowel handmatig wijzigen door een koppeling te schuiven met de muis als het klikken op de datum kolom werkt wel, maar na het opslaan wordt dit niet verwerkt in het persoonsscherm.

   Vervolgens [wijzig volgorde] -> [sorteer alle bronkoppelingen op datum] geprobeerd, maar dat doet alle bronkoppelingen bij alle personen verwijderen !!

   Zie printscreen: in het linkerscherm een persoon zonder bronkoppelingen, in het rechterscherm een bron mét een koppeling naar de persoon links. Vanuit de bron kan ik vreemd genoeg wel, door te klikken op de bronkoppeling, naar de betreffende persoon springen. Maar andersom dus niet.

   Ik heb versie 3.00.1.0.

   Oplossing???

   Vriendelijke groet,
   Pieter Schelling

  • #1747
   btw
   Bijdrager

   Hier is inderdaad iets niet helemaal in orde. daar gaan we naar kijken. De bronkoppelingen zijn overigens niet weg: het scherm is ze alleen even kwijt. In de database blijven ze gewoon bestaan. Na herstarten of heropenen van het bestand ziet u ze weer.
   De oorzaak is dat GDP de bronnen op volgorde van datum zet en de waarde van “volgorde” van de bronkoppeling vergeet mee te nemen. We gaan er achteraan.

  • #1748
   Pieter
   Bijdrager

   Voor nu een prima oplossing, bedankt voor je snelle reactie.

Weergave van 2 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
Scroll naar top